Котлети з цвітної капусти

Котлети з цвітної капусти

Потрібно:

кріп — 2 гілочки
капуста цвітна — 1 кг
олія рослинна — для обсмажування
борошно — 0,5 склянки
петрушка свіжа нарізана — 2 гілочки
яйце — 2 шт.
сіль — за смаком

Готуємо:

Цвітну капусту розібрати на суцвіття, промити і відварити в підсоленій воді до напівготовності, 6 хв. Відкинути на друшляк, остудити і дрібно порубати ножем.

Скласти нарізану капусту в миску, додати яйця, сіль і борошно, перемішати. Зелень промити, обсушити, подрібнити і змішати з капустяної масою.

У сковороді розігріти 2-3 ст. л. рослинної олії. Брати фарш столовою ложкою і викладати на сковороду. Смажити на середньому вогні, по 4 хв. з кожного боку, у міру необхідності додаючи ще трохи олії.

Люди кажуть, що дуже смачне. Тому пробуймо! Смачного!


Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>